Inkooplinq

 

Inkooptracjecten voor diensten zijn complex. Subjectieve onderwerpen moeten voor de klant en de leverancier tastbaar en voelbaar gemaakt worden. Hoe betrek je mensen bij een inkooptraject. Het mag best avontuurlijk en leuk zijn om met elkaar na te denken over het uiteindelijke resultaat. Hiervoor is het nodig dat de inkoper het proces en ook de juridische inhoud van met name de aanbestedingswet- en regelgeving weet uit te leggen aan alle betrokkenen(opdrachtgevers, maar ook projectgroepleden en  materiedeskundigen).

Ga naar de website


Sportshop Richard Kregting

 

Voor al uw teamsport- en bedrijfskleding.

Ga naar de website


 

Andre Swart Bouw

 

Om onze klanten goed van dienst te zijn rijden onze medewerkers in een eigen bus met gedegen gereedschap. Het bedrijf telt drie ervaren timmerlieden die elke klus aankunnen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat wij ook op deze manier bekend zijn binnen ons werkgebied Groningen / Drenthe. Wij pakken elke klus professioneel aan. Voor en tijdens de klus wordt er zoveel mogelijk besproken om tot een goed eindresultaat te komen met tevreden klanten.

Ga naar de website


 

Tandartsenpraktijk Hoogezand

 

De tandartsen en het team van Tandartsenpraktijk Hoogezand bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk en voor uw gezondheid.

Ga naar de website


 

Kyana Beauty Salon

Check Kyana op Facebook


 

RSE Telecom

RSE Telecom & ICT in Groningen is dé partner in zakelijke telefonie en ICT-netwerken voor Groningen en wijde omtrek. Vanuit ons pand op bedrijventerrein Euvelgunne zijn wij telecom- en ICT-partner van bedrijven en organisaties in de stad Groningen en verre omgeving.

Ga naar de website


Wil je meer weten?

BEL OF APP

06-22 20 99 95

Mail ons