De mensen bij Gladiator Sports weten als geen ander dat je geen gladiator bent, maar er eerst één moet worden. Gladiator Sports weet dat de weg naar de top vaak een onzichtbare, eenzame weg is. De weg naar de top voor een keeper is vaak nog eenzamer. De schlemiel als er gescoord wordt, de held als een doelpunt voorkomen wordt. Verguisd en vermaard in één en dezelfde wedstrijd. Fijn dat Gladiator Sports juist deze dappere jongens van de AG Soccer Academy wil sponsoren en het komende seizoen voorziet van mooie keepershandschoenen.

 


Binnenkort zal vanuit de AG Soccer Academy ook het Regioteam Utrecht van start gaan. Thuishaven zal Sportpark Lunetten zijn. Blijf ons volgen voor het laatste nieuws!

 

Sporten is gezond en kinderen beleven veel plezier aan sport. Het is goed voor de fysieke, maar ook sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen om (in teamverband) te kunnen sporten. Helaas zijn er ook kinderen die niet zorgeloos kunnen sporten, omdat ze ernstig ziek zijn.

Het Regioteam Groningen wil maatschappelijk betrokken zijn en heeft besloten Stichting KiKa als goed doel te ondersteunen.

Wil je meer weten?

BEL OF APP

06-22 20 99 95

Mail ons